20100119

Ο Σερ και η Διαιτησία

Ήμουνα από αυτούς που είχαν μεγάλα παράπονα από τον προπονητή ακόμα και όταν η ομάδα ήταν πρώτη. Θεωρώ ότι απέτυχε στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, έχει σοβαρές εμμονές και στην κρίσιμη στιγμή αντί να ψάξει να βρει τους λόγους της αγωνιστικής καθίζησης χαμήλωσε τον πήχη (αγώνες με ερμή, άρη) και τα έβαλε με τον κόσμο (σαλαμίνα).
Αυτή την ώρα όμως, και παρά τη ψυχολογική φόρτιση που όλοι έχουμε, νομίζω είναι φρονιμότερο να χαμηλώσουμε τους τόνους. Η κριτική είναι ορθότερο να γίνεται έγκαιρα και όχι όταν φτάσει κάποιος στο χείλος του γκρεμού. Το να βρίζεται η οικογένεια του όποιου προπονητή της Ομόνοιας δεν είναι απλά λάθος, είναι μεγάλη καφρίλα στην οποία ως Ομονοιάτες θα έπρεπε να αντισταθούμε, ιδιαίτερα επειδή μεγάλο μέρος της πικρίας μας προέρχεται και στα όσα προηγήθηκαν την τελευταία επταετία. Ο προπονητής, παρά τις αδυναμίες του, δεν είναι χαραμοφάης ούτε ήρθε για να κάνει αρπαχτή. Για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει, τη δεδομένη χρονική στιγμή και ενόψει των ντέρμπι νομίζω δεν πρέπει να τίθεται θέμα. Σε κάθε περίπτωση έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση μας ότι θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει.
Όσον αφορά τη διαιτησία: Για την κάρτα δεν πρέπει καν να το συζητάμε, για όποιον είδε το παιχνίδι όχι μόνο ήταν δίκαιη αλλά άργησε κιόλας να την δείξει ο διαιτητής.
Για τα πέναλτι θα σας παρακαλέσω να ακολουθήσετε λίγο το συλλογισμό μου. Ανεξάρτητα αν ήταν ή όχι (σίγουρα και τα δύο πέναλτι μπορούσαν να δοθούν ή να μη δοθούν) το συμπέρασμα που βγάζω εγώ, σε συνέχεια και των όσων έγραψα πιο παλιά είναι το εξής:
Στους ακατονόμαστους έχουν δοθεί τα τελευταία 5 χρόνια δεκάδες τέτοια πέναλτι στην Ομόνοια ελάχιστα. Θα δεχτώ για σκοπούς συζήτησης ότι έχουμε ευνοηθεί ή ότι «μας έχουν αντιμετωπίσει ως μεγάλη ομάδα». Το πιο ακριβές στην πραγματικότητα είναι ότι μας έχουν αντιμετωπίσει περίπου όπως αντιμετωπίζουν το σκατό κάθε βδομάδα (το εντυπωσιακό είναι ότι τους αντιμετώπισαν έτσι ακόμα και στους αγώνες που έχασαν βαθμούς!).
Η ουσία είναι ότι μια ομόνοια τέταρτη, με χίλια προβλήματα, με απουσίες, με τα νεύρα του κόσμου σμπαραλιασμένα, με το λεμονή υπό ατμόν, με εμφανές πρόβλημα αυτοπεποίθησης, με τραγική άμυνα, μια ομάδα που έχανε μέχρι το 20 με 0-3 και οι οπαδοί έβριζαν τους πάντες και τσακώνονταν μεταξύ τους κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι που όλοι είχαν για χαμένο επειδή η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας συνοδεύτηκε από μια διαιτησία η οποία την αντιμετώπισε όπως αντιμετωπίζει το σκατό ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ!
Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί ότι με αντίστοιχη διαιτησία αλλά και με βάση την εμφάνιση της η Ομόνοια δεν θα είχε κερδίσει τους αγώνες με απεπ (π.χ. καθαρό πέναλτι), σαλαμίνα (μεταξύ άλλων έπρεπε να παίζει με 10 από το πρώτο ημίχρονο) και άχνα (αυτό είναι πιο πρόσφατο και νωπό στη μνήμη).
Την περασμένη βδομάδα είχα πει ότι αν το πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσα η ομάδα θα ήταν πρώτη. Το χθεσινό απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο την επιρροή που η διαιτησία με 2 ή 3 σφυρίγματα της μπορεί να έχει σε ένα αγώνα, χωρίς μάλιστα να μπορεί να κατηγορηθεί ότι ενεργούσε εκτός του πλαισίου των κανονισμών.
Τώρα αν οι ακατονόμαστοι είναι τόσο απελπιστικά ηλίθιοι που πραγματικά πιστεύουν ότι η ίδια Ομόνοια που σε όλο το πρωτάθλημα κατακρεουργείται (εκτός από αγώνα με άρη) ακόμα και σε αγώνες που ήταν με την πλάτη στον τοίχο, κατόρθωσε μέσα σε μια βδομάδα να ελέγξει το παρασκήνιο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Δυστυχώς το χθεσινό όπως και το τι έγινε στον αγώνα με τον άρη δεν αποτελεί αποτέλεσμα καμιάς επιρροής μας στο παρασκήνιο αλλά απλή εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ο διαιτητής μας με τον άρη αντιλήφθηκε πόσο λάθος ήταν το να δώσει αμφισβητούμενη φάση προς όφελος της ομόνοιας και ότι κάτι τέτοιο στην κύπρο της τωρινής κοπ και των τωρινών θεσμών διαιτησίας τιμωρείται.
Εκτός και αν η αντιμετώπιση που είχαμε χθες οφείλεται στο ότι απλά δεν μας υπολογίζουν πια όπως είπε ο πέτσας, είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα γίνει και με το χθεσινό διαιτητή.

42 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο σχόλιο/άρθρο την συγκεκριμένη στιγμή είναι απολύτως σωστό. Πριν γράψω την άποψη μου, θέλω απλά να αναφέρω ότι όποια άποψη και να έχουμε για οποιονδήποτε που δουλεύει για την ομάδα, οι προσωπικές επιθέσεις ή οι επιθέσεις προς ότι ιερότερο υπάρχει (η μάνα μας) είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και δεν ταιριάζουν σε εμάς. Αφήστε τα για τους άλλους.

    Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του για διάφορα θέματα. Η ομάδα επέστρεψε από την κόλαση με μια επική ανατροπή, με ενδεκάδα ανάγκης και με πίεση από τον κόσμο την οποία λίγοι από εμάς, που άθελα μας την εξασκούμε, θα την αντέχαμε.

    Μπροστά μας έχουμε ένα ντέρμπι το οποίο ή θα μας βάλει πίσω στο δρόμο που οδηγεί στον τίτλο ή θα μας βγάλει εκτός πρωταθλήματος από τώρα. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Όπως αλήθεια είναι ότι, όποιο και από τα δυο αν συμβεί και όπως τα πράγματα εξελίχθηκαν τις τελευταίες μέρες, θα έχουμε και εμείς το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.

    Όποιοι νοιώθουν τόσο έντονα για τον προπονητή ή και τους παίχτες, θα πρέπει να κάνουν ένα και μόνο πράγμα. Την βδομάδα αυτή, να αποστασιοποιηθούν από την ομάδα. Μόνο για ένα ματς θα πρέπει, για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να μείνουν μακριά. Δεν είναι τώρα η ώρα για τραμπουκισμούς και για εμφυλίους. Δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι η ώρα για τέτοιες ενέργειες, αλλά τουλάχιστον αυτή την βδομάδα έχουμε χρέος να είμαστε με την ΟΜΑΔΑ 1000%, με τον προπονητή 1000%, με τους παίχτες 1000%, με την Διοίκηση 1000% …..σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα πιστεύω μας, με το πάθος μας, με την ΟΜΑΔΑ μας, με την ζωή μας.

    Το Σάββατο είναι η ώρα όλων. Το Σάββατο ένας είναι ο αντίπαλος. Ένας! Τις ημέρες μέχρι τότε πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα κοντά στους παίχτες, κοντά στον προπονητή. Πρέπει η φωτιά που ανάψαμε, να σβήσει. Πρέπει ο προπονητής να μας νοιώσει σαν δικούς του, σαν οπαδούς που είναι διατεθειμένοι να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία. Πρέπει να το δείξουμε και πρέπει να το εισπράξει. Ειδικά ο προπονητής. Πρέπει οι οργανωμένοι, να το επικοινωνήσουν με κάποιο τρόπο. Με ένα τηλέφωνο, με μια επίσκεψη, με κάτι…….

    Αυτή την εβδομάδα είμαι 1000% Sir. Sir, γάμα τους!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απολυτα σωστο το αρθρο! τα τοσα χρονια αδικιας που παιρνουμε, εχουν καταφερει να μας διημιουργησουν ψυχολογικο με αποτελεσμα το προχθεσινο παιχνιδι να μας εκπληξει, διοτι στην ουσια δεν περιμεναμε να μας παιξουν στα ισια και ακομη κ εμεις να πιστευουμε οτι μας ευνοησαν! 14 βαθμους κερδισαν οι ακατονομαστοι απο τετοιες διαιτησιες...τα πραματα ειναι απλα. ειπαν οτι η ομονοια δεν ειναι πρωτο φαβορι πλεον γι αυτο θα την στηριξουμε να ειναι εκει διοτι χωρις την ομονοια σημαινει αδειες κερκιδες και σημαντικη μειωση στις εισπραξεις για κοπ και ΓΣΠ. τα ευρω ειναι δυσκολευρετα κ εμεις θα τα πεταμε? (ετσι ειπαν οι κοπριτες). ακομη και στα play offs μας θελουν να εχουμε ελπιδες για να μας αποζουμισουν...φανταστειτε τις κερκιδες στα play offs με την ομονοια σχεδον αδιαφορη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. agapitoi ego ta vlepo ola san mia dokimasia kai pisteuo oti tha imaste oi fetinoi protathlites me ton Lemoni. autoi ti stigmi oloi mas prepi na STIRIXOUME PEXTES PROPONITI KAI DIOIKISI
    I OMONOIA INE PANTOU GIA PANTA
    NJ USA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 penalti fantasmata,to ena o konstantinou peftei monos tou kai to devtero shout pou to 1 metro me ta xeria kleista,18 fores estise tin apep exo pou tin prioxi afou me to paramikro esfiran faoul,sto 15 ekopsan pexti tis apep ofsaint pou efevge monos tou kathara..... egw teteio kountima proti fora vlepw stin zwi mou...
    eseis laleite oto mono to devtero penalti mporei na men edinetoun kai taxa sas ekountousan giati sas exan xegramenous.... thimizete mou kati gkempelikes propagandes opws persi sto apoel omonoia tou devterou gyrou pou dithen evnoithike to apoel 14 faseis kai i omonoia 6 kai telika evnoithike 10 i omonoia kai 4 to apoel... en giavto pou den pate mprosta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kratoume tin yperprospathia tou diaititi pou to 25 kai meta......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ta pragmata einai apla. An ehane i omonoia tha ktypouse dialysi. Afto den mporouse na afethei na ginei gia afto anelave drasi o diaititis tzai o epoptis. H lexi sfagi einai mikri na deixei tin eikona tou agwna. H anafora se dithen evnoia pros alles omades deihnei mikrotita, opws mikrotita itan to petaximo 2is mpalas sto gipedo gia na ginei kathysterisi sta teleftaia lepta. Kati pou i idia i omonoia eihe katakeravnwsei sto proigumeno paihnidi me ton ethniko. Ola ta alla einai stahti sta matia tou kosmou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ine fanero oti pollus legomenus fila8lus ponese i anatropi tu score tu agona, allus giati elpizan na dun tin omonoia na e3eftelizete, allus giati 8elun na exun to monopoleo sto 8ema evnias tis dietisias k allus giati ema8an na vlepun tin omonoia panta stimeni ston tixo. an 8elete fili m k fili tu a8limatos na anatre3ume istorika, apla gia na freskarete tis ''ameroliptes'' mnimes sas oti se pampoles periptosis oles i epimaxes fasis tu agona pu polisiziti8ikan apo olus epidi proti fora sfirizonte iper tin omonoia, tis idame na simvenun k na pernun aparatirites apo oles tis omades tu prota8limatos. malista giname martires ektos apo epimaxes fasis idame k pasifani fasis pu den xorane sizitisi akoma k apo tus idius tus opadus tis omadas k ekrinan prota8limata is varos ton omadon k polles fores is varos tis omonoias.
    den a3izi na asxoli8o allo me to 8ema tis dietisias giati opos lei k mia laiki risi, ''sto spiti tu kremasmenu den milume gia sxini'' k sti periptosi mas o omonoia distixos vre8ike pampoles fores stimeni sto tixo k me mia dietisia na krini apotelesmata prota8limatos. afta ixa na sas po fili m k fili tu a8limatos, ean 8elete pragmatika na isaste gnostes k fili aftu tu a8limatos, ginete ligo amerolipti k i omades sas as pe3un k mia xronia sta isa to prota8lima, den vlafti na pe3un k as min tus evnoisi i dietisia. k oso afora tus dimosiografus pu asxolunte sinexia me tis kartes k ta penalti tis omonoias, makari na edixnan toso zilo k gia tis ipolipes omades k 8a pigename mprosta, gt exun megali ef8ini k afti gia to mege8os tu apoixu tu agona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pedia ego ime omonoiatis k 8elo na anakinoso kati sta pedia pu me dakria sta matia den mporun na apodextun tin megali anatropi pu ekane i omonoia: na arxisete na foaste pleon giati i dietisia itan ipia ston proxtesino agona, apodo k pera 8a akolu8isi sfagi! to rolo sas vromiaries ton pernume emis me polli ore3i, o kutsokumnis diloni omonoia pleon. giafto 1 prama enna sas po, paretate na asxoliste an 8elete na men klete sinexia opos tora, giati ta pramata enna ine etsi k xirotera pleon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. RE SKATAES ASSIKTIRISTITE POU TES SELIDES MAS. VDELLES. VRWMISMENOI. AXRISTOI THS KOINWNIAS MERIKOI. PIANNETE MOU STA RADIA K PARISTANETE TOUS OMONOIATES. EGW ANTREPOUME NA PW SE OPOIODHPOTE OTI YPOSTHRIZO THN SKATOMADA SAS.

    LALEITE EXOUME PARWPIDES EMEIS? EN THOREITE POSOS NTOROS GINISKETE GIA 1 MATCH THS OMONOIAS K KYRIOTERA POSOS NTOROS EN EGINE GIA DEKADES PEXNITHKIA DIKA SAS. POUTANOPEDA.

    20.04.2008 GLORY DAY
    15.11.2009 GLORY DAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. GAMW THN XOXO GAMW TZIAI THN KYVERNISI SAS TZIAI PIASTE TZIAI PRWTATHLIMA... POU EN NA NA FTASETE TO APOEL SE TITLOYS KAI OTAN KAPOTE MPEITE CH.LE TOTE MILOUME... RE ARNIA AXAPAROI VRWMISMENOI SKATOKOUMMOUNOI... NA PETHANETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GIA NA KATALAVETE POSO ARNIA EISASTE ETHKIAVAZA KAPOU KATI SXOLIA POU XOMONOIATES TZIAI AN EVRETE TI PISTEYKOUN???? AKOUSON AKOUSON... 1o: TO APOEL EKAME PERSI TZINO TO SERI 16 NIKWN EPIDI TA PAIXNIDIA TOU ITAN SIKE... KAI RWTW EGW RE XOXOI , POU TZINA TA 16 PAIXNIDIA OI 3 NIKES ITAN PANW SAS , EPOULITHIKETE TOU APOEL TZIAI SEIS DLD??? 2o: TO APOEL EXARISE TOU ETHNIKOU STO KIPELLO EPIDI EXRWSTAN XARI TOU SAMPOURITS GIATI EKANONISE TOU TO PAIXNIDI ME THN PARTIZAN... KAI RWTW EGW RE XOXOI ARNIA , DLD TO APOEL IKSERE POU TOTE ME THN PARTIZAN OTI THA ITAN O TOZA PROPONITIS TOU ETHNIKOU TZIAI EKANONISAN TA POU TOTE GIA FETOS??? ENW TO XWRIOUDAKI SAS PERASE KATHARA KAI APO PARALIMNI KAI APO ERMI... SEXY FOOTBALL POU EPAIKSE ME PARALIMNI...ALLA RE GAMWTO MONO ME TO PARALIMNI EPAIKSE ETSI FOOTBALL... TI SYMPTWSI... ALLA EYTIXWS POU PATE ME ETSI NOU TZIAI EN GI AYTO POU POTE EN THA PATE MPROSTA!!!! TO APOEL AFHSTE TO TZIAME POU EINAI... TZIAI 20 PRWTATHLIMATA EPIASE TZIAI CH.LE EPAIKSE TZIAI KALA APOTELESMATA EFERE... DETE ESEIS TH KATANTIA SAS TZIAI META MILOUME.... ARNIA E ARNIA... XOXOI E XOXOI... ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ φίλοι μου είμαι αποελιστας. Από μικρός μου έμαθαν ότι το αποελ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στην Κύπρο. Όλες οι άλλες είναι τουρκικές και μερικές άλλες το παίζουν ελληνικές αλλά δεν είναι τόσο Έλληνες όσο εμείς. Επίσης έμαθα ότι όλοι μας πολεμούν. Αποελ εναντίων όλων, γράφει το σιάλιν μου. Ο παπάς μου, μου είπεν ότι πριν να ιδρυθεί η ομονοια εγαμούσαμεν και εδέρναμεν. Εν αφήναμεν τίποτε να κάτσει χαμέ. Μετά που το 48 όμως τα πράματα εδυσκολέψαν πάρα πολλά. Πολλά λλια πράματα εκάμαμεν, αλλά τελευταία πάμε καλά. Επίαμεν και ομίλους, παρόλο που το τελευταίο ματς που επροκριθήκαμεν εξετάζεται που την uefa για στημένο. Πάντως λόγω του ότι οι άλλοι εν αριστεροί και εμείς Έλληνες έχουμεν και την βοήθεια από τους κύριους διαιτητές. Ο πρόεδρος τους εν δικός μας το ίδιον και ο πρόεδρος της κοπ. Η ομονοια εν έχει αντιπρόσωπον στην κοπ, διότι βάσει συντάγματος, είπεν ο παπάς μου, απαγορεύεται.. Οπότε θέλεις τσιαι παπάν να σου το πει?. Γαμούμεν τσιαι ρέσσουμεν. Αμαν δυσκολευτούμεν κουντούμας λιον τσιαι no problem. Τούτον είπεν μου ο παπάς μου, ότι επειδή γίνεται πολλά χρόνια εν OK που τους άλλους, τσιαι ποιόν εν έχουν παράπονο. Τελευταία η διαιτησία έκαμεν 2 πολλά μεγάλες βλακείες. Σε ένα ματς με τον αρη τσιαι εχτες με την απεπ, εσφύραν ο son of the bitch πάντες τσιαι έπαιζεν το αποελ. Μα που πάτε ρε κοπελλούθκια????????? Ηντα που κάμνετε ρε?????????? Αφού ούλλους εφάνηκεν τους παράξενο που η ομονοια είχεν αμφισβητούμενες υπέρ της!!!!! Αρα, ευνοήθηκεν!!! Αρα αδικηθήκαμεν!!!!! Αρα αποελ εναντίων όλων!!!! Λοιπόν επειδή φωνάζει η μαυρού να πάμεν να φάμεν, θέλω να πω επίσης ότι νοιώθω περήφανος για το πανσυφι και ότι αγαπούμεν πολλά τους αελιστες, αφαιρούμεν δίκτυα μπροστά που κερκίδες και βρίσκουμεν και δολοφόνους μαζί με τον λάζαρο, οι οποίοι εν πάντα αριστεροί. Αποελ εναντίων όλων, ζήτω ο χιτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO KOMMA TOU LAOY (AKEL) , H KYVERNISI THS FTWXOERGATIAS (XONTOS KAI LOIPOI VRWMISMENOI) PETASOUN MESW ERGWN TOSA EKATOMMYRIA GIA TH XOXO ALLA TO TAMEIO ANERGIAS DEN EXEI LEFTA... ATE ASIXTIR RE KSIMARISMENOI... PANTOY O KOUMMOUNISMOS PEFTEI TZIAI THWROUN ASPRES MERES EMEIS IMASTAN OI EKSIPNOI TZIAI EFKALAME KOUMMOUNISMO TZIAI PAME POU TO KAKO STO XEIROTERO... NA PETHANETE OULLOI RE KOKKINOI TOURKOSPOROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. axaxaxaxa prepei na afrizes polla pou to egrafes xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EIPETE MAS TA OULLA RE XOXOI...AMAN PISTEUKETE OTI TZIAI H PARTIZAN TZIAI H KOPEGXAGI AFIKAN TO APOEL NA MPEI OMILOUS TI NA SAS PW RE ARNIA??? AFOU TZIAI H ATHLETIKO TZIAI H CHELSEA EXARISAN MAS... BRAVO RE APOELARA POU ESIEIS TOSH DYNAMH PANTOU... OUTE H MAN. UTD NA ISOUN GAMWTO... EKANONISAME NA PIAME PRWTATHLIMA PERSI PERIPATO, META EKANONISAME NA MPOUME CH.LE TZIAI META EKANONISAME TZIAI PAIXNIDIA MESA STOUS OMILOUS... ETSI NA LALEITE GIA NA NIWTHETE OK POU SAS EPATSISE TZINI H ROUMANIKI H SUPER OMADA... ALLA AN KAPOTE PIATE ESEIS PRWTATHLIMA H AN KAPOTE MPEITE OMILOUS THA EINAI OLA KATHARA KAI THA EINAI EPIDI EXETE THN SUPER OMADA KAI EPIDI PAIZETE MPALA APO ALLO PLANHTH... ESIEI ENAMISI XRONO AGNOEIS TH SHMAINEI NIKI PANW STO , ESIEI 7 XRONIA EN EPIASES PRWTATHLIMA TZIAI EN NA FKALETE TZIAI GLWSSA GAMWTO... OMONOIA LAOS PRWTATHLIMA DEN KSEXNW KAI AGWNIZOMAI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H TELEYTAIA FORA POU EPIASE PRWTATHLIMA H OMONOIA OI FWTOGRAFIES POU TOUS PANYGIRISMOUS HTAN MAYROASPRES,,,SE EYXARISTW THRILE THEE , SE EYXARISTW MEGALE IVAN... PAIXTES MISTHOFOROUS POTE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kala re kopelia... thelw na rwtisw kati... eimai filathlos omadas pou vriskete sta mesaia tis vathmologia tziai apla areskei mou na parakolouthw podosfairo alla pote den arrwstainw i na fanatizomai epidi pisteuw pws exei poli pio sovara themata gia na stenaxwrithw...to apoel i omonoia i omada mou de tha mou dwsoun fai na faw... auto pou ithela na rwtisw einai an iparxei filathlos apo omonoia apoel kai ano pou na pisteuei oti diaxronika i omada den eunnoithike... na sas thimisw tin ano tou kiki na sas thimisw tin omonoia tou 90 kai to apoel twra... ti milate dld gia adikies eseis??? gia na pame mprosta prepei eseis oi megaloi na vlepete pio kathara ta pragmata... This is football

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος για να λεει οτι επικρατει καομμουνισμος στην Κυπρο? Αφηστε τον μονο του.
    1. Το Αποερλδ σας εκουντηθηκεν για να πιασει πρωταθλημα περσυ. Ο Σαμπουριτς επιασεν εναν αμυντικο της Παρτιζαν κ επερασετε. Δεν λεω φαντασιωσεις, στην Σερβια παω τακτικα. Ειναι στην κλικκα του υποκοσμου ο Τοζα σας. Οσο για το ματς με την Κοπενχαγη, είναι στα ΥΠΟΠΤΑ. Μηπως βγαινει η ΟΥΕΦΑ και κανει ανακοινωσεις ετσι τυχαια? Οι μηχανισμοι που εχει για να ενημερωνεται ειναι περαν της φαντασιας μας.
    Γι' αυτον χαρητε το καλπικο σας Ch. L. που δεν συγκρινεται με τις Ανορθωσης που περασε επαξια.
    ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ 14 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΜΙΛΟΥΣ.
    ΚΤΙΚΙΑ. Ε ΚΤΙΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. e lastixarika 57-58 den 3exnw
    gamw to apoerl k tous tsoliades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν δίνονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει 3 βαθμούς.

    ΓΕΓΟΝΟΣ Β: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απεπ 4:3 Δυο αμφισβητούμενα πέναλτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει 3 βαθμούς. (Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ότι στην συγκεκριμένη τα πέναλτι είναι από αυτά που και δίνονται και δεν δίνονται)

    Σας ερωτώ αποελιστες και φανείτε για μια φορά ειλικρινής. Συγκρίνοντας αντίστοιχα την φασαρία που έγινε, την δημοσιότητα που δόθηκε, τις ώρες που αναλώθηκαν στα ράδια και στις τηλεοράσεις, τα άρθρα που γράφτηκαν στις φυλλάδες για τα δυο αυτά γεγονότα, δεν είναι το λιγότερο ……. παράξενα? Το θύμα της πρώτης περίπτωσης γίνεται ο θύτης στην δεύτερη. Είναι μια ομάδα που κόβει τα περισσότερα εισιτήρια με διαφορά στο πρωτάθλημα, μια ομάδα που σαν μεγάλη θα έπρεπε να παίρνει σφυρίγματα όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, μια ομάδα που για αυτήν πωλούν οι εφημερίδες, τα περιοδικά και έχουν ακροαματικότητα τα ράδια και οι τηλεοράσεις.

    ΡΩΤΩ λοιπόν. Δεν θα έπρεπε εκεί που η ομάδα αυτή αδικήθηκε να γίνει της πουτάνας και εκεί όπου ευνοήθηκε να περάσει ψηλά γράμματα. Δεν έπρεπε δηλαδή να γίνει το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό από μόνο του λέει όλη την αλήθεια για την βρωμιά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι το βλέπετε και το αντιλαμβάνεστε ρε σκατά αλλά εσείς εκεί στον ρόλο που σας έμαθαν να παίζετε………μιλώντας περί αμνών και εριφίων……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κουκιά καθαρισμένα:

    ΓΕΓΟΝΟΣ Α: Εθνικός – Ομόνοια 2: 1 Δυο καθαρότατα πέναλτι υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν δίνονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει 3 βαθμούς.

    ΓΕΓΟΝΟΣ Β: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απεπ 4:3 Δυο αμφισβητούμενα πέναλτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει 3 βαθμούς. (Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ότι στην συγκεκριμένη τα πέναλτι είναι από αυτά που και δίνονται και δεν δίνονται)

    Σας ερωτώ αποελιστες και φανείτε για μια φορά ειλικρινής. Συγκρίνοντας αντίστοιχα την φασαρία που έγινε, την δημοσιότητα που δόθηκε, τις ώρες που αναλώθηκαν στα ράδια και στις τηλεοράσεις, τα άρθρα που γράφτηκαν στις φυλλάδες για τα δυο αυτά γεγονότα, δεν είναι το λιγότερο ……. παράξενα? Το θύμα της πρώτης περίπτωσης γίνεται ο θύτης στην δεύτερη. Είναι μια ομάδα που κόβει τα περισσότερα εισιτήρια με διαφορά στο πρωτάθλημα, μια ομάδα που σαν μεγάλη θα έπρεπε να παίρνει σφυρίγματα όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, μια ομάδα που για αυτήν πωλούν οι εφημερίδες, τα περιοδικά και έχουν ακροαματικότητα τα ράδια και οι τηλεοράσεις.

    ΡΩΤΩ λοιπόν. Δεν θα έπρεπε εκεί που η ομάδα αυτή αδικήθηκε να γίνει της πουτάνας και εκεί όπου ευνοήθηκε να περάσει ψηλά γράμματα. Δεν έπρεπε δηλαδή να γίνει το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό από μόνο του λέει όλη την αλήθεια για την βρωμιά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι το βλέπετε και το αντιλαμβάνεστε ρε σκατά αλλά εσείς εκεί στον ρόλο που σας έμαθαν να παίζετε………μιλώντας περί αμνών και εριφίων……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. pe mas k gia to penalti tou ethnikou k tin kokkini ston alambi...episis k gia tis 2 fores pou ekopsan pextes tou ethnikou pou efefkan monoi tous....men ta vlepete monoplevra.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. pe mas k gia to penalti tou ethnikou k tin kokkini ston alambi...episis k gia tis 2 fores pou ekopsan pextes tou ethnikou pou efefkan monoi tous....men ta vlepete monoplevra...........EVAL KATO TA KSEKATHARA GEGONOTA POU DEN EPIDEXONTAI AMFISVITISEIS KAI OXI TA AMFISVITOUMENA AKRIVOS GIA NA MEN MPOUMEN STHN SIZITISH POU O KATHENAS LALEI TO KONTO K TO MAKRIN TOY. ALLA MONON ETSI FKENE TE POU PANO, KATALAVETE TO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. RE XOXOI EGW EN SAS ADIKW KATHOLOU... OTI PEITE ESIETE APOLITO DIKAIO... TZIAI MENA H OMADA MOU ME TOSA LEFTA GIA METAGRAFES TZIAI NA EKAMNE EFTA XRONIA NA PIASEI PRWTATHLIMA TA IDIA EN NA EVRISKA SA DIKAIOLOGIA... EN NA MOU EFTAIAN TZIAI OI DIAITITES TZIAI O TOZA TOU IPOKOSMOU TZIAI TA STHMENA THS EYRWPHS... TO GEGONOS OMWS EINAI ENA : PIO PETYXIMENI OMADA STH KYPRO ME DIAFORA EINAI TO APOEL KAI XWNEPSETE TO... KAI RE XOXOI PERSI EDWKAN SAS 2 PENALTY SE ENA PAIXNIDI ME TO APOEL KAI PALE EFATE TES... AN EPIANE TO APOEL 2 PENALTY MAZI SAS OUTE THELW NA FANTASTW TI THA ELALOUSATE... TZIAI TO APOEL PERSI GIA NA PIASEI PRWTATHLIMA EPATSISE 3 FORES...OUTE MIA ISOPALIA EN EKATAFERETE NA PIASETE RE ANIPOTHETOI... TZIAI FETOS IRTE POU TAKSIDI STHN AGGLIA APO ENA PAIXNIDI EPIPEDOU CH.LE TZIAI PALE EN EKATAFERES NA TO DEREIS...EPREPE NA ANTREPESTE NA MILATE RE AXAPAROI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. GIATI H OMONOIA MONO STA PAIXNIDIA ME THN ENWSH PAIZEI EKSAIRETIKO PODOSFAIRO???
    GIATI H OMONOIA EN MESW OIKONOMIKHS KRISHS VRISKEI LEFTA TZIAI KAMNEI ETSI SYMVOLAIA???
    GIATI O GIOVVANIS EFIE POU ANTIPROEDROS THS OMONOIAS??? KAI TI EIPE OTAN EFIGE???
    GIATI OLA TA ERGA TOU MILTI FYLASONTE APO TO FANIERO???
    PWS EINAI DYNATO ENW OI PANTES KSEROUN TO PIOS EINAI O FANIEROS NA TO EPITREPETAI NA SYMMETEXEI SE KYVERNITIKA ERGA???
    REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VRWMITE POU PANW WS KATW REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πειτε μας για τον χαπεσιη ρε σκαταες?
    Πειτε μας για τον παιχνιδι με την αεκ που εδωκε οφσαιντ το γκολ της αεκ ενω ηταν 3 μετρα πισω?
    Πειτε μας ποσες φορες επιασετε πεναλτι φαντασματα?
    (μετρηστε τα τζιαι εν να χασετε το λοαρκασμο)
    Πειτε μας για τες κοκκινες που συρνουν οι διαιτητες στους αντιπαλους σας?

    ΜΑ ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΡΕ ΑΠΟΕΡΛΙΣΤΕΣ?
    ΑΔΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ.
    ΑΔΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΚΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ " ειμαστε αποερλ και πρεπει να μας ευνοουν παραπανω"

    χαπεσιη thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. areski m polla na sas vlepo re apoerlakia na klete k na afrizete, na kamnete to aspro mavro, na prospa8ite na pisete prota ton eafto sas k meta emas oti exete dikeo. ego 1 sas leo, pliroste mas na sas pistepsume, kamete tzino pu 3erete kalitera alla prota pli8ite gt isaste polla vromismeni letsies, en antexume tin vromia sas re kumpare..
    oson afora to kipriako podosfero k tin OMONOIARA mas, apodiksete mas polla kala oti den exete idea k me ta lefta tu mpampaka nomizete isaste kapki k ekamete m k apopsi.
    ego 8elo na sinexisete na asxoliste me tin OMONOIA na sas vlepo na klete k na xerome.
    p.s. ekanonise o miltis me xristofia obama k papa tis romis na gini i sfagi tu apoel k se ka8e agona na piani o antipalos tis omonoias 2 kokkines k i omonoia 3 penalti! men
    men klete re pe8kia, en pirazi, afu exume kumunismo damesa, ante3ete os tis epomenes ekloges perki dite aspri mera. AAAAAAXAAAXAXAXAXAXAXAXAAAA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. fili k files, prisefxi8ite ulli, na exi i omonoia mas 3ana etsi dietisia. itan mia telia evdomada tuti, pu ulli evlepame olo ton kosmo tu apoel, tus plistus a8litikografus, paragontes omadon k genika an8ropus tu podosferu, na asxolunte toso fanatika peri evnies tis dietisias mas. sas efxaristume 8erma olus osus proanafera, pu mas ftia3ate to kefi, tetio gelio mazi sas den to zume sixna!!!
    8elo na m iposxe8ite kati, stus ipolipus agones den 8a stamatisi aftos o zilos pu exete k 8a mas psixaggogite sinexia, k ego sas iposxome oti teties dietisies 8a dite polles etsi na sas xeromaste!!!!! :PPPPPP
    OMONOIA K STI KOLASI MAZI S!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν μπείτε στην ιστοσελίδα σκατανετ, τζιε καμετε ενα γυρώ θα δείτε πόσες φορές μετά απο κάθε ματς που παίζουν τα σκατά, κάνουν παράπονα οι αντιπάλοι για την διαιτησία. Τζιε το ωραίο είναι κανένας δεν εθωρηβήθηκε να γράψει ένα άρθρο για τούτο. Ο ίδιος ο προπονητής τους δήλωσε πολλές φορές, ότι δεν ανέχεται πλέον μετά απο κάθε νίκη της ομάδας του να την αμφισβητούν οι αντιπάλοι. Επίσης γράφουν ότι, το αποέλ σαν η ομάδα που τίμησε δήθεν την Κύπρο στο τσιάμπιονς λίγκ, δικαιούτε να έχει την οποιαδήποτε εύνοια. Εμέις εχάσαμε τίτλους που διετησίες, Τράττος, Ξάνθου, Χαπέσιης, Τσαγγάρης. Που τούτους που αναφέρονται, γιατί έσιει τζιε άλλους, είδετε κανένα να τιμωρείται? Αντίθετα εγινίκαν ούλλοι διεθνής. Απλά ο προχτέσινός διαιτητής, έκαμε το λάθος να παίξει την Ομόνοια όπως τους παίζουν τζιήνους για δεκαετείες. Γι'αυτόν αφρίζουν. Εσκεφτήκετε να επαίζαν την Ομόνοια πάντα έτσι, δηλαδή όπως τους παίζουν τζίνους, δεν νομίζω η Ομόνοια να έχανε τίτλο. Τζιε κάτι τελευταίο, τούντον διαιτητή δεν θα τον ξαναδήτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Από την Καθημερινή:

    Για να μαζευτούν δυο βουλευτές – πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων τους σε μια εκδήλωση, κάποιος σοβαρός λόγος θα συντρέχει. Και όμως, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νικόλας Παπαδόπουλος, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Λούκα Φανιέρο και την «φαλακρή δύναμη» της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμα, στην κοπή της βασιλόπιτας των ομάδων… γ’ κατηγορίας!

    αχαχαχαχαχαχα αρε αποελιστρουθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Apoelistruthutkia, giati en periorizeste stes dikes sas istoselides, mana mu, tzie anakatwneste me, mas, oksa en esiete esis istoselides. En pirazi, me marazwnete. Kserume oti emathete na sas kunta i dietisia mono esas tzie twra ezilepsete. Piete kamia afroza na to honepsete, na sas perasi.
    Eime kommunistis kai kamarono, giati den eime fasistas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. re apoerlakia lagudakia ti gn0mi sas na tin kratate gia ton eafto sas je stis istoselides sas(an eshete re). Apagorevete na pianete sto stoma sas ton kumounismo re pedia tu xitler je tou fasismou!Men agxoneste oti evnoi8ikame emis pu tin dietisia giati na dume intalos en na nikisete ton e8niko sto kipelo,(me ti gnosti sintagi twn filwn sas pu to mamari) 3rte esis ti gnosti sintagi en me karterate emena na sas tin pw. Re apoerlakia ani3ete ta ma8kia sas je dete intlos epiete champions league, intlos epiate prota8lima je en na piate pale.... ANte GiA!! OMONOIA GIA MIA ZWHH RE je an zilefkete ginete je esis prasinoi je kani sas. OMONOIA JE DEN IMASTE KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. re apoerlakia pu ta avrio na milate ellinika je oi kipriaka.En eshete ipo8esi re, alla me ton koutsokoumni papa sas itnlos na eshete ipo8esi?ahaha men milate re kani sas. Xarisma sas ta prota8limata afu ta pianete me ti voi8ia tou papa sas. Ante gia! Alla3te poli, prasini eine oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. katestimeno kai stin europi....
    offsaind o kosofski sto goal tis kopenhagis....

    xa,xa,xa.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ate,mia itta pou tin anorthosi kai vlepw sas sto protara gia mpania pou to mai,afou gia touti tin vdomada eglitwsen sas o mvp loizos panagiotou me ton voitho tou...13 nantion 10 itan na men to girisete.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. esas apoelakia glitonoun sas ka8e eftomada oi dietites sas gia afto apagorevete na milate. ante gia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άρχισε να βρωμάει το πράγμα. Το πρωτοπαλίκαρο των Κούμα και Κωνσταντίνου (αρχιδιαιτητής), Χρίστος Νικολαϊδης πήγε στο ΓΣΠ για να διαιτητεύσει ένα σημαντικό αγώνα ανάμεσα σε δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν. Από την αρχή φαινόταν να προσέχει την ομόνοια αλλά η φάση στην οποία ανακάλυψε πέναλτι δείχνει ότι χωρίς ιδιαίτερες τύψεις έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν μπορούσε να χάσει η ομόνοια έστω και αν με την απόδοση της δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε ευκαιρία στην επανάληψη.

    Ο κατά πολλούς δεξιός και αποελίστας Νικολαϊδής έκανε αυτό που έπρεπε ή αυτό που κατάλαβε από τους εργοδότες του ότι έπρεπε να κάνει. Εδώ κοτζάμ Κούμας δηλώνει ότι πλέον ότι ο Μιλτής είναι καλό παιδί και πως έκανε λάθος που τον είχε στην πρώτη λίστα των εχθρών του!

    Μπες στο apoel.net και από το κινητό σου με Vodafone live!

    Όσοι ασχολούνται με το κεφάλαιο διαιτησία συνειδητοποιούν ότι οι δυο πιο πάνω κύριοι που την ελέγχουν στέλνουν μήνυμα στήριξης προς ομόνοια και ανόρθωση. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι και δεν είναι της ώρας να τους αναλύσουμε. Τα βαθύτερα αίτια και που μπορεί να οδηγήσει πρέπει να προβληματίσουν τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ και τους συνεργάτες του.

    Τα μηνύματα πάντως είναι ανησυχητικά αφού στο πόλεμο των εντυπώσεων χρησιμοποιούνται και τα μμε. Οι διοικούντες της ομόνοιας λειτουργούν όπως και ο Άντρος Κυπριανού διαχωρίζοντας τους αθλητικογράφους σε ελεγχόμενους και αντιομονοιάτες. Όποιος σχολιάσει ή γράψει κάτι που τους ενοχλεί επιχειρείται η σπίλωση του και όχι μόνο.

    Στο συνδρομητικό κανάλι μετά τον Φρατζή την σκυτάλη πήρε ο Λογίδης που ακόμα προσπαθεί να μας πει την άποψη του για το αν υπήρξε παράβαση στη φάση που ο Κωνσταντίνου με το θέατρο του πείθει τον Νικολαϊδη. Προτείνω σε όσους περιγράφουν αγώνες του παραρτήματος να σταματήσουν το σχολιασμό επίμαχων φάσεων και να παραπέμπουν τους τηλεθεατές στην ετυμηγορία του συντρόφου Κυπριανίδη στον ΑΝΤ1.

    Η αναγκαστική αναβολή του αγώνα με την Άχνα υπό προϋποθέσεις θα μας κάνει καλό. Πέραν του ότι δίνει την ευκαιρία σε παίκτες όπως ο Σατσιάς και ο Κοσόφσκι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, νομίζω ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις μια καλή ομάδα δύο φορές μέσα σε 4 μέρες. Φυσικά σε ένα μήνα περίπου που μάλλον θα γίνει ο αγώνας κανείς δε θα ξέρει ποια θα είναι τα δεδομένα αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

    Όσο και αν κάποιοι έχουν την τιμή τους τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή αλλά έχει το πιο αξιόπιστο σύνολο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί εγγύηση για σωστή διαχείριση του ρόστερ και αν πάρουμε τις βοήθειες που αναμένονται από τους Κοτσόπουλο και Μαρσίνιο θα είμαστε έτοιμοι για την τελική μάχη των play offs.

    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΓΜΑΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΧΜΟΝΟΙΑ !!!

    ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 31.01.2010 - Οι βρωμιές τους δεν έχουν τελειωμό!!

    Για άλλη μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μια ανήθικης και βρώμικης διαιτησίας που χάρισε στη κυβερνητική ομάδα ακόμα 3 βαθμούς.
    Μετά τα αίσχη που έκαναν στο παιχνίδι με ΑΠΕΠ όπου με νυστέρι κατακρεούργησαν την ομάδα της Πιτσιλίας χθες ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κατακρεουργηθεί από την κυβερνητική ομαδούλα.
    Αν συνυπολογίσουμε και το παιχνίδι με Άρη στο πρώτο γύρο όπου και εκεί η χοχό έκανε τα αίσχηστα και πήρε άλλο ένα βρώμικο τρίποντο, εύκολα βλέπει κάποιος πως κέρδισαν 9 βαθμούς καθαρά από τη διαιτησία.

    Επίσης αν προσθέσουμε τα τρίποντα που πήραν στα τα φιλικά τους παιχνίδια που έδωσαν με τις θυγατρικές τους ομάδες της ενπ και της αέπ στα εξοχικά τους στο Πρωταρά και Πάφο αντίστοιχα, οι «κερδισμένοι» βαθμοί τους γίνονται γίνονται 15!!

    Βλέπουμε λοιπόν την βρωμιά και τη δυσωδία αυτής της ομάδας σε όλο της το μεγαλείο. Από τον καιρό που ιδρύθηκαν πάντα αυτά κάνουν και ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι την δήθεν χρυσή τους δεκαετία την δημιούργησαν με ότι πιο βρώμικο, ύπουλο και ελεεινό μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
    Δημιούργησαν ένα μύθο που κάποιοι θέλουν να ονομάζουν «χρυσή δεκαετία» με τις πιο ανήθικες μεθόδους και φαίνεται ότι τώρα προσπαθούν να τον αναπλάσουν και να τον αναστήσουν.
    Ποτέ και καμία ομάδα στη Κύπρο δεν έκανε ότι κάνουν αυτοί.

    Κάποιοι έντεχνα τα τελευταία χρόνια φροντίζουν και συντηρούν το γνωστό παραμύθι ότι δήθεν το ΑΠΟΕΛ ελέγχει τα πάντα και ότι κρύβεται πίσω από όλα.
    Μεγαλύτερη ψευτιά, ανακρίβεια και υποκρισία από αυτή δεν υπάρχει όμως!! Το ΑΠΟΕΛ έχασε πρωταθλήματα και κύπελλα από τη διαιτησία αυτά τα χρόνια αλλά κανείς δεν αναφέρεται σε αυτά!! Αντίθετα κάποιοι με τη πρώτη ευκαιρία πιπιλίζουν 3-4 διαιτητικές αποφάσεις που έγιναν υπέρ της ομάδας μας και τις επαναφέρουν κάθε λίγο στο προσκήνιο. Τα αίσχη και τις βρωμιές της χοχό όμως κανείς δεν τα θυμάται και κανείς δεν τα αναφέρει. Τυχαίο είναι και αυτό??

    Προβλέπουμε ότι αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αφού κάποιοι έβαλαν σκοπό να το δώσουν στην ομάδα του ακέλ το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε τρόπο.

    Τυχεροί λοιπόν οι παίκτες του στοιχήματος που θα έχουν σίγουρο σημείο την χοχο αφού θα φροντίζουν γι αυτό τα κοράκια με τα μαυρα!!!!! Επόμενη σφαγή με κινύρα στην πέγεια. Να δούμε πόσα πέναλτυ θα χρειαστούν πάλι για να ανατρεψουν το αποτέλεσμα!!!



    Ο αγώνας μας θα είναι άνισος απέναντι σε αυτούς όμως έχουμε ΧΡΕΟΣ και ΚΑΘΗΚΟΝ να παλέψουμε μέχρι τέλους με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή μας και ό,τι βγει.





    ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2250 ΜΕΛΗ ΤΟ GROUP "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ"!

    Το group στο facebook, με το οποίο ζητείται η παραίτηση του Ευέλικτου Οδοστρωτήρα, όλο και μεγαλώνει! Σήμερα αριθμεί, περισσότερα από 2250 μέλη! Γραφτείτε και σεις. Στείλτε το μήνυμα στο Δ. Χριστόφια, ότι είναι ανεπιθύμητος. Και φεύγοντας να πάρει μαζί του και τις 50,000 έποικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή