20091206

Από Ομάδα Όνειρο, Ομάδα Εφιάλτης!

Γενικά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να ενεργούμε εν βρασμώ ψυχής. Εδώ όμως που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν μας έχουν αφήσει άλλη επιλογή… Δεν υπάρχει θέμα υπερβολικής πίεσης. Αν έτσι σκατά που τα έχουν κάνει ακόμα δεν έχουν νοιώσει πίεση τότε μάλλον είναι σε κώμα.

Ειλικρινά ακόμα και με αυτά τα απίστευτα που είδαμε σήμερα αν είχε σκοράρει ο Φλούφλης πριν το 1-0 και κερδίζαμε θα κατάπινα την πίκρα μου ενόψει του επόμενου αγώνα. Και ας έφριξα με τις δηλώσεις του «Sir» για τον αγώνα με την σαλαμίνα. Μα είναι δυνατόν να μας λέει ότι τελικά δεν ήμασταν χάλια; Ποιον αγώνα είδε 2 και 3 φορές και διαπίστωσε ότι παλέψαμε και ότι είμαστε υγιείς; Αν καταλάβατε καλά μας είπε ότι είναι υγιής η ομάδα η διοίκηση και αυτός και περίπου δεν είμαστε υγιείς εμείς οι οπαδοί!

Υγιής αγωνιστικά είναι μια ομάδα πρωταθλητισμού όταν επιβάλλεται σε σχεδόν κάθε αγώνα της, κάτι που έγινε με πέγεια, ένωση έστω και με απεπ όπου ο κόσμος, που έχει κριτήριο, σωστά στήριξε την ομάδα. Όταν η ομάδα δεν είναι καλή ή είναι αναποτελεσματική μια φορά κάθε τόσο ναι είναι υγιές ο κόσμος να δείχνει κατανόηση, κάτι που έγινε στο παιχνίδι με τον ερμή για παράδειγμα αλλά και με ανόρθωση και πέγεια. Λόγω της νίκης και λανθασμένα ο κόσμος το έκανε ακόμα και με τον άρη. Όταν όμως η ομάδα συνεχόμενα αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων το υγιές είναι να γίνεται χαμός και είναι μιζέρια ο κόσμος να το δέχεται λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Ε δεν γίνεται με καμιά πουτάνα μετά το αποψινό να επιμένει στο ίδιο στυλ! Αξίζαμε και δικαιότατα χάσαμε κύριε Λεμονή! Αξίζαμε να χάσουμε επειδή όταν έχεις στη διάθεση σου Μακρίδη, Εφραίμ, Στάθη, Κωνσταντίνου και σία και καταφέρνεις να κάνεις 3 τελικές προσπάθειες σε μια ομάδα που σε παίζει ανοιχτά, όπως υποτίθεται μας συμφέρει, είσαι για κλάματα- ιδιαίτερα όταν αυτό έρχεται σε συνέχεια του πατατράκ με την σαλαμίνα και συνολικά 3 απαράδεκτων εμφανίσεων. Πως στο διάολο είναι δυνατόν να λες ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ; Στο υπόλοιπο του αγώνα οι παίχτες εκτελούσαν τις οδηγίες σου; Αυτά ζήτησες; Την μπάλα συνέχεια στον αέρα, να μην ανταλλάζουν επιτυχώς περισσότερες από 3 μπαλιές, να μένουν βιδωμένοι στις θέσεις τους, να μην κάνουν κίνηση με ή χωρίς την μπάλα, να χάνουν όλες τις μονομαχίες, να είναι λούζερς με νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου;

Η ευθύνη για την κατάντια βαραίνει όλους, προπονητή, παίχτες, διοίκηση, ακόμα, και σε κάποιο βαθμό, και τον κόσμο.

Ο προπονητής φταίει μια φορά για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και φταίει διπλά από τη στιγμή που επιλέγει με τις δηλώσεις του να καλύπτει τους ποδοσφαιριστές βγάζοντας τρελό τον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατό να είναι ικανοποιημένος από όσα βλέπει. Ούτε και θα τολμούσε, όπως έχω ξαναγράψει, να πει παρόμοιες μαλακίες αν ήταν προπονητής στον οσφπ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει να μας πείσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και γιατί ζητά να μην έχουμε απαιτήσεις, και για να είμαι ειλικρινής δεν με απασχολούν οι λόγοι που το κάνει. Αυτό το οποίο δεν δέχομαι είναι να με δουλεύουν. Υπάρχει θεμιτός τρόπος να τεθούν οι ποδοσφαιριστές ενώπιον των ευθυνών τους. Αν έχεις οραματιστεί αυτή την ομάδα που είδαμε με εθνικό, ερμή, άρη, σαλαμίνα, αελ (για να μην μιλήσω για άλλα παιχνίδια) τότε δεν μας κάνεις. Και αν με αυτό το ρόστερ, την πόρωση του κόσμου και την «δεδομένη» θέληση των παιχτών να δώσουν απαντήσεις δεν είσαι σε θέση να κερδίσεις το σκατό την άλλη βδομάδα, όχι να μην χάσεις αλλά να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, τότε ίσως δεν έχεις θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Φταίνε επίσης οι ποδοσφαιριστές διότι ενώ είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ σε κυπριακή ομάδα δεν το αποδεικνύουν στο γήπεδο και συμπεριφέρονται ως μισθοφόροι, ψώνια, φλώροι, δημόσιοι υπάλληλοι και φυγόπονοι μαζί. Φταίνε επειδή δεν σέβονται τον κόσμο, την φανέλα, τα χρήματα που παίρνουν και τη διοίκηση που έκανε τα πάντα για να τους δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες για να κάνουν απλά τη δουλειά τους. Ένα καλό παιχνίδι το μήνα κάναμε και με τον κίττο, το γιώτη, τον άκη, τον ποντικό και τον κοντολεύτερο. Τότε μάλιστα κάθε τόσο κερδίζαμε και το σκατό. Δεν είναι για να κρατήσουμε τον πήχη τόσο χαμηλά ούτε για να έρθουμε δεύτεροι ή να διακριθούμε στο κύπελλο ή να κερδίζουμε 1-0 το κάθε μπουρδέλο που μαζέψαμε τους καλύτερους κύπριους αλλά και τόσους άλλους από τις τέσσερις άκρες της ευρώπης .

Φταίει τέλος και η διοίκηση που έχει αφήσει τους παίχτες να συμπεριφέρονται έτσι. Που δεν τους έκανε να αντιληφθούν την ψύχωση του κόσμου, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά μια ομάδα που έχει τύχει να στηρίζουμε ή έστω η διασκέδαση μας ή αυτό που μας κάνει να «ξεφεύγουμε» από την καθημερινότητα. Είναι η ζωή μας η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ιδεολογία μας. Φταίτε κύριοι της διοίκησης επειδή ενώ κάνατε μια τεράστια επένδυση έχετε δεχθεί από τον προπονητή να δείχνει ασέβεια στον κόσμο, να έχει αδρανοποιήσει επίσημα ή ανεπίσημα μια ντουζίνα από παίχτες, την ίδια στιγμή που επιμένει στους ίδιους 12-13 παίχτες, αρκετοί εκ των οποίων ξανά και ξανά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Και για να προλάβω τους συντρόφους που θα βιαστούν να πουν ότι είμαι αχάριστος, κλαμένος, μίζερος και αντιομονοιάτης ή ότι το παίζω προπονητής λέω το εξής.

Στο τέλος ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, βρέξει χιονίσει, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λεμονή, του Στάθη, του Καρυπίδη, του Κωνσταντίνου, του Μακρίδη, του Πατσατζόγλου (!), του Αγκουιάρ, του Ζουράφσκι κατατίθενται €40000 με €50000. Και κάτι λιγότερο στους λογαριασμούς αρκετών άλλων.

Φανταστείτε το ποσό αυτό στο δικό σας λογαριασμό ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Σταματήστε μόνο για 2 δευτερόλεπτα και σκεφτείτε το. €50000 το μήνα! Συγνώμη σύντροφοι αλλά όσοι αντιδράτε είστε σίγουροι ότι δεν διακαιόμαστε να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς; Δεν μας κάνουν χάρη που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Εμείς είμαστε που τους κάνουμε τη χάρη!

Είστε εσείς σύντροφοι που είστε αντιομονοιάτες και που έχετε μικρύνει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι επειδή δεν την αγαπάτε όσο εγώ ούτε επειδή δεν έχετε μπουχτίσει να κάνετε υπομονή και να χειροκροτείτε τον κάθε καλομαθημένο που σκέφτεται μόνο το συμβόλαιο, τα αυτοκίνητα, τις μοτόρες, το μαλλί, το γυαλί και τις γκόμενες την ίδια στιγμή που δεν κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται. Είναι λόγω αυτής της γαμημένης σεραφειμικής κωλονοοτροπίας της «στήριξης» και της «υπομονής», ακόμα και όταν το πράγμα βρωμάει από μακριά, που έχουμε καταντήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μια ομαδούλα, μια δεύτερη αελ, μια ομάδα λούζερ που δεν έχει τη νοοτροπία του να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, πόσο μάλλον τον εγωισμό να αντιδράσει όταν δεν της κάθεται ένας αγώνας.

Τους έχουμε δώσει και τους δίνουμε ξανά και ξανά πριν από κάθε αγώνα άλλοθι για την αποτυχία. Τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας λένε άρρωστους επειδή μας ενοχλεί που χάνουμε βαθμούς από τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος όταν έχουμε 7 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα και όταν έχουμε πάρει ότι καλύτερο γέννησε ποτέ το κυπριακό ποδόσφαιρο. Και το άλλοθι το έχετε δώσει εσείς με την «υπομονή» και τη «στήριξη» σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η «υπομονή» σας δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Η «υπομονή» σας είναι απλά ανοχή στη μετριότητα και την αποτυχία και είναι αυτή που μαθηματικά μας έχει οδηγήσει στη μιζέρια, τα 20 πρωταθλήματα του σκατού, τις «επόμενες μέρες» μετά από την κάθε νέα ήττα, τη στήριξη του κάθε καλομαθημένου εκατομμυριούχου που το βράδυ θα πάρει το Lamborghini, το Χ6 ή το Cayenne που εμείς με το υστέρημα μας του αγοράσαμε για να πάει να γαμήσει την γκόμενα που εμείς με την προβολή που του δίνουμε του «βγάλαμε».

Αν έκαναν τα αυτονόητα θα ήμουνα ο πρώτος που θα έλεγε χαλάλι, και αυτό έκανα όταν έγινε θέμα το τι αμάξι οδηγεί ή παρήγγειλε ο καθένας. Από τη στιγμή που δεν το κάνουν πρέπει να καταλάβουμε ότι όχι απλά έχουμε δικαίωμα, αλλά είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να έχουμε απαιτήσεις! Σε όποιον από αυτούς δεν αρέσει ας πάει στην αελ...

16 σχόλια:

  1. symfono alla dipla panta stin agapimeni mas omonoia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eise ipervolikos. kai ti proteineis na kanoume? na pame na tous deroume kai na diwxoume to proponiti? kai meta? ti? nai oloi mas apogoiteutikame. alla me to na ta dialisoume ola den einai lisi. tosa xronia to idio kanate. aste ena proponiti na vgalei mia xronia. eimaste pligwmenoi kai prepei na to dixoume se olous alla oxi na polemoume tin omada. prepei panw apo ola na tin stirixoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. APOEL RE VROMISMENOI NA PELLANETE AXAPAROI.ARNIAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI PAIXTES INE MONO GIA TO SHOW KE EXOUN TO NOU STA LEFTA. EMIS AGXONOUMASTE EKINI? DEN EXOUN PATHOS TO PATHOS NIKA OXI TO PATZET.KSEROUN NA PEZOUN 10 PEZOUN OS TO 4 ATE 5.ALLES OMADES OI PEXTES TOUS 10 PEZOUN 11 (podosfero=pathos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8umaste pote itan i teleutaia fora pou piasame prwta8lima??otan paizame Γ.Σ.Π kai oi paixtes ekanan oti i8elan sta proigoumena paixnidia...meta apo to telos tou agwna pou eixan xasei nomizw i eixan er8ei isopalia o kosmos aganaktismenos mpeike sto gipedo kai tous ekane na min 3eroun pou na kruftoun apo ekeino ton agwna kai meta i omada evgaze fwties kai sto telos piran kai prwta8lima..mallon kai autoi fovera 8eloun...den lew na kanoume etsi den eimaste tpt kanivaloi oute an8rwpoi twn spilewn..alla otan exeis to akrivotero roster pou upir3e sti kupro apetis apo tin omada na einai toulaxiston omada oxi mpourdelo...exoume paixtes ekatomiriwn pou paizoun san paixtes agrotikou xwris na 8elw na 8i3w kanena alla ekeinei oi an8rwpoi paizoun kai gia ekeini ti gamimeni fanela pou forane.Ama xasame kurioi me tin A.E.L ti 8a ginei meta apo 3 sunexomena paixnidia me tin A.E.L pou paizoume oxi mono me to APOEL alla kai genika me oli ti KOP??na parakalame gia 4ara toulaxiston??Kapote o Mauris eixe toso aganaktisi apo ti stasi enos diaititi sto paixnidi pou pige tou ktupise ton wmo kai otan autos gurise o Mauris tou katevase to panteloni kai tou eipe 8a mas gamisis kiolas??kai omws o kosmos ton xeirokrotise kai kanenas den ton ekrine..kanenas den fenetai na einai dia8etimenos na lerwsi ti fanela tou me laspi kai xortari kanenas tous..nomizw einai kairos kapoios apo ti dioikisi na kataivei mesa sta apoditiria na travi3ei kanena aftaki den einai apo zaxari oi paixtes min fovaste ri3te kai kanena prostimo kala einai ta ekatomuria pou pianoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. monoi mas ta leme monoi mas ta akoume. proxtes enas opados tis AEL ekamen tous NTOU stin proponisi ke ipen tous nikate allios exathikete(to egrafe sto kerkida net)emis mono sioumalizoume tous ekrima ke ekrima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MPRAVO RE GREENGUARD ETSI OPOS TA LEEIS EINAI ALLA MEN PERIMENEIS APO TOUS AXAPAROUS KAI LOSERS OPADOUS MAS NA KATALAVOUN AUTA POU GRAFEIS. DEN ALLASOUN EUKOLA TA PEDIA TOU SERAFEIM ETSI EXOUN MATHEI TIS TELEUTEES 2 DEKAETIES EGINE TOUS SYNITHEIA I HTTA KAI H DEUTERH THESH. ALLAKSAME DIOIKHSH ALLAKSAN ARKETA STH OMADA ALLA H NOOTROPIA DEN ALLAKSE. DEN YPARXEI LIMPOURHS KAI KONSTANTINIDHS STO SYMVOULIO SYNEXIZOUN KAPIOI MESA STO SYMVOULIO NA SPERNOUN THN HTOPATHEIA STHN OMADA KAI TON KOSMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mpravo re file greenguard pe ta.epitelous evrethike kai enas omonoiatis na dei ti ftaiei stin omada tou kai na min ta rixnei se katestimena.xerw to oti en mou peftei logos,afou eimkai apoelistas,alla an eixa egw stin omada mou paixtes me tin nootropia toutwn tis omonoias,tha tous eproeidopoiousa 2-3 fores kai meta tha epefte xylo.alla xerw file greenguard,oti eisai i exairesi afou oulloi oi alloi omonoiates akoma rifkounta se diaitisies katestimena kai loipes malakies.siga na men sas kammei polemo kai o theos re.touto emeine na mas peite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MALLON ENA XASUME K POU TO APOEL TIN KYRIAKI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. prina mia vdomada elega pws eftixws pou ir8e o patsos pou tin salamina, perki feroun ton nou tous (paiktes kai opadoi), giati an den ginotan apo aftous 8a ginotan me ael i skato. mallon imaste mazoxistes. kataferame na tous feroume pou to -7 sto -1, na xanoun aftoi 2 va8mous kai emeis 3!!!
    kataferame meta apo 12 agwnistikes, na isova8moume mazi tous kai na menei o meta3i mas agwnas.
    OMONOIA LAOS PROTATHLIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re en xeroun na pezoun g tin fanela p foroun en pezoun mapa gamoto ene xoun ipo8esi na pexoun mapa na deroun ospou en pezoun kala na pa8oun ventetes pianioun mian kopi je mapa en pezoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου κάνει εντύπωση που σκατάες ανακάλυψαν το forum και σχολιάζουν και από πάνω. Σκατάες ασχοληθείτε με το σκατό σας και τα κροκοδείλια δάκρυα σας (!) τα έχουμε μάθει, ή μάλλον καλύτερα ολόκληρη η Κύπρος τα έχει μάθει από πρώτο χέρι.

    Τι να πούμε ρε σύντροφοι. Σίγουρο είναι το γεγονός ότι ο κόσμος έχει ένα εκατομμύριο απόψεις, σκέψεις, υποψίες για το τι φταίει. Αυτό δείχνει από μόνο του πρώτο, την σοβαρότητα του προβλήματος και δεύτερο δημιουργεί το άλλοθι στους καλοθελητές αντιπάλους, σκατάες και μη, αλλά και στους ‘’δοκούς’’ μας που ρουφούν σαν βρυκόλακες τα ευρώ να μας αποκαλούν αχάπαρους, αντιομονοιάτες κτλ.

    Εγώ θα προσπαθήσω να δω τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Δεδομένο είναι ότι παίχτες έχουμε. Οικονομική ευρωστία έχουμε. Προπονητή (για τα Κυπριακά δεδομένα) έχουμε. Κόσμο έχουμε. Κίνητρο έχουμε. Το τι μας λείπει σύντροφοι είναι η σωστή διαχείριση όλων αυτών των συστατικών που θα μα οδηγήσει στον στόχο μας. Ναι, θα τολμήσω να πω ότι η διαχείριση που γίνεται από την Διοίκηση είναι το λιγότερο τραγική. Σωστή Διοίκηση δεν είναι μόνο να βάζεις ένα κάρο ευρώ στον μύλο και μετά απλά να γέρνεις πίσω. Σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο που είναι τουλάχιστον όσο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είμαι και εγώ. Πρέπει όμως να ξυπνήσει.

    Πρέπει να βροντήξει και να αστράψει. Που πας κύριε λεμονί με νίκες του μισού μηδέν εναντίων ομάδων που εγώ μαζί με τους μιτσιούς της γειτονίας έχουμε πιθανότητες να τις διαλύσουμε? Που πας κύριε καρυπιδι με 500.000 ευρώπουλλα μισθό δεν έχεις κάνει μια σωστή τοποθέτηση εδώ και 4 παιχνίδια? Που πας ρε μαλαππάππα ζουράφσκι με 1 γκόουλ? Που πας στάθη μου (σε λατρεύω και σε εκτιμώ αφάνταστα) που από το πάθος θα έπρεπε να σε παίρνουν σηκωτό από το γήπεδο με την λήξη κάθε αγώνα? Αυτά όλοι τα βλέπουμε και τα σχολιάζουμε. Οι μόνοι που έχουν και το δικαίωμα και τα μέσα αλλά και το καθήκον να τα αγγίξουν και να τα διορθώσουν είναι οι κύριοι της Διοίκησης.

    Κύριε πρόεδρε. Ανάλαβε δράση. Πρέπει να σε φοβηθούν όλοι. Μηδενική ανοχή. Να ζητήσεις το αναμένομενο. Οι υπάλληλοι σου να αποδίδουν για όσα πληρώνονται. Έτσι απλά. Όσοι δεν μπορούν να παν στο καλό.

    Τσιαι νε ρε σκατάες κουντούν σας, θωρούμεν το ούλλοι σε κάθε αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. allo to provlima tis omadas mas je allo i eunoia tou skatou... exoume je mathkia je krisi je vlepoume pos eunooun to skato tou lakkou.
    file greenguard ime sigouros oti eshis kales prothesis, omos distixos ise ipervolikos se arketa pragmata. e mporis na koumpare na fteis to kosmo pu pistefki se touti tin omada, en mporis esi na krinis an ftei o kosmos pu eshi ipomoni.. prin 1 mina me tin enosi eparamillousan oulloi gia tin omada. en itan o lemonis sto paggo tote? en itan i idioi i pextes tote? tote itan kaloi tora en axristoi..? e touti i gamimeni i nootropia pu ena mas fai je oi i stiri3i je i ipomoni pu dixni o kosmos.
    exo je ego megalo parapono pu tous pextes je ton lemoni, ne ekame kapia lathi, alla den mporis na ta midenizis oulla gia mia itta stin 12 agonistiki. eshi para polli dromo to protathlima, je epitelous as afisoume ena proponiti na fkalli mia xronia gemati stin Omonoia. oulloi en axristoi je mono emis imaste i sxetikoi? de mpori mia omada na kami 32 nikes gia na piai to protathlima.., tha ipar3oun je ittes je isopalies. to thema ine to mai na imaste 1oi.
    ego theoro oti touta ta mouskourouthkia peri fair play ktl prepi epitelous na kopoun. an theloume protathlima prepi ton pexton na giallizi to mati tous, na men dexounte na xasoun monomaxia,na fkalloun pathos sto pexnidi tous, je oi na zitoume pu ta megafona na stamatisoun i vrisies, je i pextes sto gipedo na men mporoun na kamoun mia sosti pasa.
    prostimo sta pextronia mas ean den kataferoun na perasoun sto kipello je an den deroun to skato. to proto metro, je to deutero ine na afisoun to kosmo na pai stin proponisi na porosi tin omada.
    exoun je dinatotites je ikanotites na piasoun to protathlima, touto prepi na vlepoume je oi epidi ekame 1-2 kaka pexnithkia o aguiar i o karipides,i o stathis xanete mesto pexnidi, en oulloi axristoi je na tous alla3oume.
    perimenoume na mas apodi3oun an ontos theloun to protathlima.. exoun mia protis ta3is efkeria na deroun tous misismenous je na dokoun xara se touto to kosmo.
    STIS XARES KE STIS LIPES MAZI..
    OMONOIA LAOS PROTATHLIMA, je opios en to pistefki kalo tha itan na afisi tous allous na to pistepsoun, je oi na tous katigora.
    filika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕΕΕΕΕ ΧΥΠΝΑΤΕΕΕ!!!ΤΟΥΤΟΙ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗ ΠΑΖΑΑΑ ΤΟΥΣ!!!ΕΓΩΡΑΣΑΝ ΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΕΣ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΕΞΩΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΡΑ, ΕΓΕΜΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΑΡΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΜΑΣ!!!ΠΙΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΩΡΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΚΕΣ,ΝΑ ΤΖΙΛΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΡΕ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΖΑΙ ΕΥΘΗΝΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΤΕ!!! ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!ΠΙΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΟΥΔΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΖΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!ΤΖΑΙ ΘΚΙΟΞΑΜΕΝΤΟΥΣ?ΠΑΡΑΚΑΤΩ????ΘΑ ΠΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΣ ΠΙΑΙΡΩΝΕΙ!!!ΑΦΟΥ ΤΖΙΝΟ ΑΓΑΠΟΥΝ!!ΠΙΕΝΕΤΑΙ,ΑΡΕΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ "ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ" ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΟΥΝΤΑΙ!!ΝΑ ΣΕΒΟΥΝΤΑΙ!!ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑ 50 ΕΥΡΟ ΤΖΑΙ ΔΙΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!! 2 ΩΡΕΣ 50 ΕΥΡΩ!!!ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ!!!ΝΤΙΒΕΣ!!!ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ!!!ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΤΖΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ!!!ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ???ΞΥΛΟΟΟΟ!!! ΜΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΙΣΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΤΑΛΛΩΣ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΤΖΑΙ ΣΕΒΟΥΝΤΕ!!!ΑΝΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ,"ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ"!!! "ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ"!!Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΟΥΛΛΕΣ ΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΠΡΟΣΥΛΩΝΙΣΕ,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 7,27 ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pai mas tsiai hnta omada eisai re Rambo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή