20100318

Έπεσαν οι μάσκες

Δείτε πιο κάτω τους δύο τίτλους στην ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής.

Εισηγούμαι να στείλουμε ΟΛΟΙ email στην εφημερίδα ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να αποσύρει τον παραπλανητικό και προβοκατόρικο της τίτλο και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ μέσω της ιστοσελίδας της στο σωματείο και τον κόσμο της Ομόνοιας για την προσβολή στο πιο λαοφιλές σωματείο της χώρας.

Το email για επικοινωνία με την εφημερίδα είναι το info@kathimerini.com.cy

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ! 
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ!!! 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΑΤΟ- ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Το Σκατό - Κοπεγχάγη στη λίστα με τα στημένα παιχνίδια
Από τις πιο ύποπτες ομάδες χαρακτηρίζονται οι πρωταθλητές Δανίας.
Το γερμανικό περιοδικό «Sport Bild», το οποίο επικαλείται η «Copenhagen Post», υποστηρίζει πως οι αγώνες του Σκατού με την Κοπεγχάγη, όπως και αυτός των πρωταθλητών Δανίας με τη Μόγκρεν, είναι στη λίστα με τα 200 φερόμενα ως στημένα παιχνίδια, σε όλη την Ευρώπη. Μια από τις πιο ύποπτες για στήσιμο αγώνων είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα της Κοπεγχάγης, την οποία τον Αύγουστο απέκλεισαν οι πρωταθλητές Κύπρου, στο δρόμο για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όλο το άρθρο εδώ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΜΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Ύποπτη για στημένο η Ομόνοια και άλλες πέντε ομάδες
Η ΚΟΠ δημοσιοποίησε τα στοιχεία για τους τέσσερις υπό διερεύνηση αγώνες.
Στο ματς Ερμής - Ομόνοια οι γηπεδούχοι προηγούνταν στο ημίχρονο, 
όμως οι πράσινοι κέρδισαν στο τέλος

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να έχει στηθεί ο αγώνας Ερμής – Ομόνοια (1-2), όπως και το Εθνικός – ΑΠΟΠ/ Κινύρας (3-1), ενώ σίγουρα στημένα θεωρούνται από την ΟΥΕΦΑ τα ματς ΑΠΟΠ/ Κινύρας – ΑΠΕΠ (1-2) και ΑΠΕΠ – Ένωση (1-2). 
Όλο το άρθρο εδώ.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! ΕΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΟΤΙ ΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!! ΕΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΤΟΥΤΑ!! Κ ΚΑΜΝΕΤΕ Κ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΡΕΖΙΛΙ!! ΕΠΗΔΕΙ ΕΧΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΙΑΤΕ ΤΙΤΛΟ ΕΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!! ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an itn stimeno itn na pianame ta 2-3 penalty pu edikeoumastan je o portaris tous en 8a ekme 20 wres ka8e fora pu itn na klotsisi tin mapa aman eproiguntan gia na ka8istera.... OMONOIA KAI DEN IMASTE KALA!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eftihos pou evrethike toyto to thema gia na mas porosi tzie na mas fanatisi akoma pio polla. Pragmati irten stin pio katallili stigmi giati tora enna ehoume akoma enan logo na deroume to a.... tin kiriaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι βλάκας όταν..:
    1. Στήνεις το παιχνίδι με την άλλη ομάδα αλλά στο τέλος για να καταφέρεις να κερδίσεις χρειάζεσαι και την βοήθεια του διαιτητή! (Και στο τέλος σε πιάνει και η UEFA!!!!)!

    2. Πουλάς όλα τα εισιτήρια που δικαιούσαι για το ντέρμπι αλλά ξεχνάς πίσω 1000 οπαδούς σου που έχουν διαρκείας και έπρεπε να τους δώσεις προτεραιότητα! (Και παρακαλάς το ΓΣΠ να ξαναεκδώσει τα εισιτήρια…)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eisai prwtos otan:
    1. Gameis epaneleimmena tous antipalous sou sto ghpedo gia ton titlo.
    2. Oloi oi upoloipoi erxontai idrwmenoi 2oi kai exoun paraisthiseis gia ton fetino titlo.
    3. h propaganda kai oi prospathies na plh3oun tin omadara peftoun sto keno kai to mono pou katafernoun einai na syspirwnoun akoma perissotero ton lao.

    PS. thanks re skataes gia ola tin perasmenh vdomada... mas kanate na porwthoume akoma perissotero kai h nikh itan akoma pio apolaustikh.

    PS2. toso poli etreme to kwli sas prin apo to paixnidi pou phgate na kanonisete kai tin anomalh sto paralimni na xasei vathmous... to vlepate kai monoi sas to endexomeno na mhn pate kan europa league... sas to euxomai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή