20090425

Green Guard Cy

Αρκετοί πιθανόν να διερωτηθούν γιατί κάποιος μπορεί να ξεκίνησε τώρα, με το τέλος άλλης μιας «αποτυχημένης» κατά πολλούς (αγωνιστικής) χρονιάς, να δημιουργήσει ένα blog για την αγαπημένη μας ομάδα.
Μια χρονιά που δυστυχώς όχι μόνο δεν συνοδεύτηκε από τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή, αλλά ούτε καν με αυτόν το κυπέλλου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το πρωτάθλημα δυστυχώς καταλήγει στον μισητό εχθρό μας, στους "θρυλικούς" καραγκιόζηδες, τους αυτοκράτορες του παρασκηνίου και της σαπίλας τους κύριους εκπρόσωπους κάθε αρρωστημένης νοοτροπίας που για δεκαετίες κατατρώει αυτό τον τόπο και μας έχει επιφέρει τις μεγαλύτερες καταστροφές.
Η αλήθεια είναι ότι η αποτυχία μας δεν θα πρέπει να εστιαστεί σε ένα ή δύο παράγοντες αλλά σε μια σειρά συγκυριών και αδυναμιών δικών μας αλλά και δυνατοτήτων θεμιτών και (κυρίως) αθέμιτων των αντιπάλων μας.
Σύντομα θα επανέλθω με μια αποτίμηση της χρονιάς που έχουμε διανύσει αλλά και για τις απόψεις μου για διάφορα άλλα που αφορούν πρώτιστα την ομάδα και το σωματείο μας, αλλά και, δευτερευόντως, τους εχθρούς μας και το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Μέχρι τότε να προσέχετε
Green Guard

1 σχόλιο:

  1. me 70 euro mporis na minis ena weekend sta lagoudera i na piaseis eisitirio gia to porto lagos giati me 8 ekatomiria proipologismo mporis nap areis kallista season gia to futsal tourkopaido . o mpampas sou einai apoel..en ipes tou pappou sou na se pareis ti fiesta? koumounistes mizeroi pou panta stin apotixia anti naeshete 4ishi omada ton mis8oforon kleetai opos ta mounia oti ften oulloi extos esas..evare8ikan sas oulloi..a jai goraste tou karamallaki gialia pou to theofanidi na 8orei kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή